Pages

hows your day today???



Create your own banner at mybannermaker.com!

Saturday, 15 December 2012

Segmen3# Upkan Followers Sempena Holiday


Assalamualaikum semua dan salam 1 Malaysia..
Anda sihat??
Kalau rasa2 macam tak sihat
pergi je klinik 1 Malaysia oke?
Lapar?
kalau lapar pergi lah MAKAN SANE!!!
aishh...
tak paham2 lagi ke?
oke2 kali ni nak tulis post pasal satu segmen
hmmm...segmen ape tu ya?
selalunya pasal GA je
tapi kali nih pasal segmen Followers UP sempena cuti
hah??
nak lah tu..
nak??
kalau nak,
jom join..
kalau nak link tekan je kat banner atas nih


Aya sertakan screen capture sebelum aya join segmen nih 

ANDA DI TAG!!!


5 comments:

#JemahAwesome said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html <- Hi,dari segmen yang sama. Done follow,visit mine? :)

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

amy sahaje said...

slm . amy dari segmen yang sama
bw + komen + follow blog ini .
follow me back ? ni link :

http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

siti fatima Arifin said...

Cik putih disini...

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/12/segmen-3-upkan-followers-sempena-holiday.html

Follow CP nanti blehlah Cp add blog korang kat bloglist CP. Tiap2 minggu CP akan blogwalking tau... Tq. Gd luck semua.Thank Cik Aida 4 this segmen.

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-3-up-followers-sempena-holiday.html