Pages

hows your day today???



Create your own banner at mybannermaker.com!

Tuesday, 29 May 2012

aBoUt mE!

nama sebenar aku Izzah Syahirah. Korang boleh panggil aku Aya. Aku berasal dari Malaysia..johor. Umur disecretkan sebab awet muda(hahahah), sebenarnya umur aku sekarang ni dalam..ermm...dalam..17 tahun. Profession aku sebagai seorang penuntut being designer(kononnya). Dulu belajar kat sekola yang berada di Bandar yang terletak tepat2 di arah tenggara(mesti tak paham kan??) Hmm.. apepun wish me luck in my SPM for this 2012 wokeyhh??








Adik-beradik aku 5 orang..aku yang terakhir ataupun bongsu. kalau ikutkan name aku yang sebenar dengan name panggilan dekat rumah memang tak same..lain sangat bunyinya. Agak pelik kalo kawan2 aku yang lain panggil aku dengan name tu jugak.aku still have both of my parent lagi.




              Gambar yang kat bawah ni ayah aku......the handsome one hehe...



                          yang kat bawah ni pulak mak aku..cun tak??




                     ni kakak aku selaku anak sulung dalam keluarga ni...







     yang ni pulak abang aku ..anak kedua




          aku yang ni anak ketiga




       hah, abang aku yang kat bawah ni memang pelik sikt, tgk gambar kat bawah ni pon boley tau.                                                          Dia anak ke empat.





                                       yang kat bawah lagi satu ni of course lah aku kan??



aku bangga sangat sebab aku tak duduk kat tengah2 bandar dimana banyak o2 yang tercemar . naseb baik la kat tempat  aku ni dipenuhi dengan pokok2 n tumbuh-tumbuhan yang boleh menghasilkan lebih banyk oksigen.I'm happy with my family....

5 comments:

Kay Sablihan said...

huhu,,tadela tercemar sngt un at bandar niy..elok j..huhu

ZaEiRaAiShItErU said...

memang bandar la tempat aku tu..bandar pada name je

Kay Sablihan said...

aha..ak maksudkan potongan ayat terakhir ue er..at cni ad pokok jugak ^_^ hee..

Sayidah Nafisah Ruslan said...

semoga terus berbahagia dengan family tersayang :)

WaTaShIwA aYa said...

amin...terime kaseh!!