Pages

hows your day today???



Create your own banner at mybannermaker.com!

Monday, 10 October 2016

Tiup Habuk~

Assalamualaikum!

Hai hai hai hai~ Lama jugak tak update apa-apa kat sini ek? Herm, biasalah sekarang ni dah ada komitmen dengan assignment and projek.

Setelah puas berfikir, rasanya sis nak variasikan post pasal review produk yang sis guna lah. Anyone yang setuju?? ahaha yes yes. Sis cakap sorang-sorang jer kan. Baik, begini ceritanya, entah kenapa ianya menjadi satu booster since cuti sem yang lepas ni sis addicted sikit, sikit jela dengan website hermo.my ni. Website ni provide macam-macam produk kecantikan luar negara especially korean, ha! bukan itu aje, tapi siap promotion bak hang~

Puas hati sangat-sangat dengan packaging dari hermo ni since dia care pasal produk takut terhantuk ke, pecah ke, so dia balut dengan bubble2 tu ha. Nice rite? Plus dengan kotak dia yang fuh lawa lah and sebagai customer rasa macam dihargai sangat-sangat. Baru-baru ni sis cuba guna produk April Skin dan Etude. Tapi tak rasa nak bagi review sekarang hahaha.

Apa-apa pun nantikan kemunculan sis next post. Hiks~


Bye byeeee~

1 comment:

Alya Zul said...

fuhh boleh tahan lama juga nak tunggu kau muncul kembali ni